Website

Webshop €499
Webshop €499

Snel en voordelig je eigen onderneming beginnen? Het begint bij een webshop!

Website €99
Website €99

Wil je snel en voordelig je eigen website?

Advocatuur
Advocatuur

Bekijk template

Blog
Blog

Bekijk template

Fashion
Fashion

Bekijk template

Franchise
Franchise

Bekijk template

Freelancer
Freelancer

Bekijk template

Goeddoel
Goeddoel

Bekijk template

Hotel
Hotel

Bekijk template

Hovenier
Hovenier

Bekijk template

Restaurant
Restaurant

Bekijk template

Travel
Travel

Bekijk template

Trouwerij
Trouwerij

Bekijk template

Voetbalclub
Voetbalclub

Bekijk template

Winkel
Winkel

Bekijk template

Winkel 2
Winkel 2

Bekijk template

Zakelijk
Zakelijk

Bekijk template

Clear selection

Check hier of je domein nog beschikbaar is:

Clear

Stap 1: Bepaal je domeinnaam

Stap 2: Kies het aantal pagina's

Wij rekenen €50 voor iedere extra pagina - tot een maximum van vijf pagina's. Je kunt later zelf pagina's toevoegen in het cms systeem.

0.00

Stap 3: Bepaal je huisstijl

Nog geen logo? Geen probleem upload deze later in je persoonlijke Google Drive map.

  • Total: 0.00

Bij de website wordt een onderhoudsabonnement toegevoegd van €12,50 p/m

  • Hosting, updates, beveiliging en domeinnaam

SKU: N/A Category:

Responsive

Mobiel, tablet of desktop? Onze ontwerpers zorgen ervoor dat jouw website er perfect uitziet op ieder apparaat!

Customizable

Zodra jouw website is opgeleverd kun je zelf je website onderhouden. Het is zo ingericht dat je alles gemakkelijk kunt vinden. Na oplevering kun je dus zelf teksten en afbeeldingen aanpassen en toevoegen.

Hulp van professionals

Heb je een vraag of loop je vast bij het personaliseren van jouw website? Dan kan een van onze webdesign professionals je helpen. De kosten worden per kwartier berekend, met een uurtarief van €60 per uur.

Handleidingen

Heb je nog geen ervaring met WordPress? Geen probleem! De website wordt opgeleverd met een digitale handleiding, zodat je zelf gemakkelijk je website kunt onderhouden.

Onderhoud

Kies je voor een website van Kahuna, dan zorgen wij ervoor dat deze netjes wordt onderhouden. Dit houdt in dat we regelmatig back-ups zullen maken en dat de website altijd is voorzien van de laatste updates!

Snel geleverd

Wanneer de bestelling is geplaatst, zorgen wij dat de website binnen twee weken wordt opgeleverd. Hierdoor kan je binnen no-time je website openstellen voor de hele wereld! Wil je een website met spoed? Neem dan contact met ons op!

Welke functies heb ik nodig?

Heb ik een logo nodig?

Een logo zorgt ervoor dat de identiteit van het bedrijf of persoon herkenbaar wordt voor de bezoeker. Een logo is niet verplicht maar raden we wel aan. Beschik je niet over een logo? Voor slechts €85,- creëren onze specialisten een logo dat past bij jouw website.

Hoe kom ik aan afbeeldingen?

Natuurlijk kan je zelf afbeeldingen aanleveren. Zorg dan wel dat deze voldoen aan een hoge resolutie. Lukt dit niet? Voor slechts €10,- per afbeeldingen selecteren wij de mooiste stock visuals die passen bij jouw website!

Een domeinnaam registreren?

Een domeinnaam komt vaak overeen met je bedrijfsnaam of gerelateerd aan de service of producten van het bedrijf of de website. Je kan via deze link kijken of je domeinnaam nog beschikbaar is. Vervolgens registreren wij het domein voor je.

Hoe kom ik aan teksten?

Je kan zelf een tekst schrijven over je website, over de service die je aanbiedt of de producten die je verkoopt. Kom je er zelf niet uit of heb je geen tijd? Wij nemen dit klusje graag van je over voor slecht €10,- per 100 woorden.

Welke kleuren kies ik?

Weet je al welke kleuren je wilt gebruiken of heb je al een bestaande huisstijl? Vul deze in het daarvoor bedoelde bestel-veld in. Weet je nog niet welke kleuren je wilt gebruiken? Vul dan niks in en we zullen later contact met je opnemen om te overleggen.

En dan?

Als de website af is kan jij deze helemaal zelf beheren. Je kan afbeeldingen of teksten aanpassen of producten plaatsen. Wij zorgen ervoor dat jouw website live blijft en de nieuwste updates ontvangt.

Overal de baas over je website

Wanneer je een website bij Kahuna afneemt ben je de baas over je eigen website. Je kan teksten, afbeeldingen of producten zelf aanpassen waar en wanneer je maar wilt. Wil je graag verbintenis met je klanten? Beheer je nieuwsletter gemakkelijk via een contactformulier en de bijgeleverde plugin. Kom je er even niet uit? Wij zorgen dat de meegeleverde instructie handleidingen en video's goed te begrijpen zijn zodat je de wijzigingen makkelijk en zonder gedoe kan uitvoeren.