Je eigen WordPress website bestellen

Vul het onderstaande bestelformulier in om je eigen WordPress website te bestellen. Wanneer je al je informatie hebt ingevuld, kun je de bestelling gemakkelijk voltooien met iDeal. Heb je nog wat aanvullende informatie nodige? Bekijk dan hier:

Hoe gaan wij te werk? | Waarom Studio Kahuna? Wat komt er allemaal bij kijken?

Website

Webshop €499
Webshop €499

Snel en voordelig je eigen onderneming beginnen? Het begint bij een webshop!

Website €99
Website €99

Wil je snel en voordelig je eigen website?

Advocatuur
Advocatuur

Bekijk template

Blog
Blog

Bekijk template

Fashion
Fashion

Bekijk template

Franchise
Franchise

Bekijk template

Freelancer
Freelancer

Bekijk template

Goeddoel
Goeddoel

Bekijk template

Hotel
Hotel

Bekijk template

Hovenier
Hovenier

Bekijk template

Restaurant
Restaurant

Bekijk template

Travel
Travel

Bekijk template

Trouwerij
Trouwerij

Bekijk template

Voetbalclub
Voetbalclub

Bekijk template

Winkel
Winkel

Bekijk template

Winkel 2
Winkel 2

Bekijk template

Zakelijk
Zakelijk

Bekijk template

Clear selection

Check hier of je domein nog beschikbaar is: [ajaxdomainchecker]

Heb je al een domein? Mooi! We kunnen het domein overzetten, zodra de website wordt opgeleverd.

Clear

Stap 1: Wat wordt je domeinnaam?

Stap 2: Kies het aantal pagina's

Wij rekenen €50 voor iedere extra pagina - tot een maximum van negen pagina's. Je kunt later zelf pagina's toevoegen in het cms systeem.

0.00

Stap 3: Bepaal je huisstijl

Nog geen logo? Geen probleem upload deze later in je persoonlijke Google Drive map.

Nog geen kleuren? Geen probleem upload deze later in je persoonlijke Google Drive map.

  • Total: 0.00

Bij de website wordt een onderhoudsabonnement toegevoegd van €12,50 p/m

  • Hosting, updates, beveiliging en domeinnaam

SKU: N/A Category:

Stappenplan

Binnen twee weken online

Met Studio Kahuna beschik je binnen twee weken over je eigen WordPress website. We  houden ons aan een aantal stappen zodat we het designproces zo effectief mogelijk kunnen doorlopen.

1 – Kies welke website bij jouw wensen past.

Je begint je avontuur bij Studio Kahuna door het kiezen van het soort website dat je wenst te hebben. Kom je er niet uit met de verschillende voorbeelden en spreek je liever één van onze adviseurs dan kun je contact opnemen via chat, mail of telefoon.

2 – Upload de content voor jouw website.

Ben je in bezit van afbeeldingen en tekst voor de nieuwe website? Lever dit aan terwijl je het formulier hierboven invult. Nog geen content? Geen probleem, deze kan je later altijd nog uploaden.

3 – Wij komen met de eerste versie van jouw website.

Met alle informatie vanaf jouw kant, gaan wij nu voor jou aan de slag. Binnen vijf dagen na het aanleveren van de content, ontwerpen wij de eerste versie van jouw website. Wees niet bang ons team geeft je de kans om feedback te geven zodat we samen tot de perfecte website komen.

4 – Geef feedback op de eerste versie.

Tijdens de feedback ronde krijg je de kans om één keer op- en aanmerkingen te geven op de ontworpen website. Ben je niet tevreden over de kleuren of heb je liever andere afbeeldingen? Dat is geen probleem! Ons team is flexibel en levert graag naar jouw wensen.

5 – Jouw website is klaar!

Vijf dagen na de feedback sessie ontvang jij van ons jouw eigen professionele website. Die je vanaf dit moment helemaal zelf gemakkelijk kunt onderhouden via het WordPress systeem. Bang dat je niet weet hoe dit werkt? Geen zorgen, je ontvangt een handleiding van jouw website zodat je gemakkelijk zelf teksten, afbeeldingen of producten kunt aanpassen of toevoegen.

6 – Studio Kahuna staat altijd voor je klaar, ook zodra jouw website online is.

Maandelijks zal je website geüpdate worden en vragen kunnen te allen tijde gesteld worden via chat, mail of telefoon.

Wat als mijn website klaar is?

Als je website klaar is kan je deze volledig zelf beheren via een drag en drop functie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw website altijd voorzien is van de nieuwste updates en back-ups. Kom je ergens niet uit? Neem gerust contact op!

Waarom Studio Kahuna?

Responsive

Mobiel, tablet of desktop? Onze ontwerpers zorgen ervoor dat jouw website er perfect uitziet op ieder apparaat!

Customizable

Zodra jouw website is opgeleverd kun je zelf je website onderhouden. Het is zo ingericht dat je alles gemakkelijk kunt vinden. Na oplevering kun je dus zelf teksten en afbeeldingen aanpassen en toevoegen.

Hulp van professionals

Heb je een vraag of loop je vast bij het personaliseren van jouw website? Dan kan een van onze webdesign professionals je helpen. De kosten worden per kwartier berekend, met een uurtarief van €60 per uur.

Handleidingen

Heb je nog geen ervaring met WordPress? Geen probleem! De website wordt opgeleverd met een digitale handleiding, zodat je zelf gemakkelijk je website kunt onderhouden.

Onderhoud

Kies je voor een website van Kahuna, dan zorgen wij ervoor dat deze netjes wordt onderhouden. Dit houdt in dat we regelmatig back-ups zullen maken en dat de website altijd is voorzien van de laatste updates!

Snel geleverd

Wanneer de bestelling is geplaatst, zorgen wij dat de website binnen twee weken wordt opgeleverd. Hierdoor kan je binnen no-time je website openstellen voor de hele wereld! Wil je een website met spoed? Neem dan contact met ons op!

Welke functies heb ik nodig?

Heb ik een logo nodig?

Een logo zorgt ervoor dat de identiteit van het bedrijf of persoon herkenbaar wordt voor de bezoeker. Een logo is niet verplicht maar raden we wel aan. Beschik je niet over een logo? Voor slechts €85,- creëren onze specialisten een logo dat past bij jouw website.

Hoe kom ik aan afbeeldingen?

Natuurlijk kan je zelf afbeeldingen aanleveren. Zorg dan wel dat deze voldoen aan een hoge resolutie. Lukt dit niet? Voor slechts €10,- per afbeeldingen selecteren wij de mooiste stock visuals die passen bij jouw website!

Een domeinnaam registreren?

Een domeinnaam komt vaak overeen met je bedrijfsnaam of gerelateerd aan de service of producten van het bedrijf of de website. Je kan via deze link kijken of je domeinnaam nog beschikbaar is. Vervolgens registreren wij het domein voor je.

Hoe kom ik aan teksten?

Je kan zelf een tekst schrijven over je website, over de service die je aanbiedt of de producten die je verkoopt. Kom je er zelf niet uit of heb je geen tijd? Wij nemen dit klusje graag van je over voor slecht €10,- per 100 woorden.

Welke kleuren kies ik?

Weet je al welke kleuren je wilt gebruiken of heb je al een bestaande huisstijl? Vul deze in het daarvoor bedoelde bestel-veld in. Weet je nog niet welke kleuren je wilt gebruiken? Vul dan niks in en we zullen later contact met je opnemen om te overleggen.

En dan?

Als de website af is kan jij deze helemaal zelf beheren. Je kan afbeeldingen of teksten aanpassen of producten plaatsen. Wij zorgen ervoor dat jouw website live blijft en de nieuwste updates ontvangt.

Overal de baas over je website

Wanneer je een website bij Kahuna afneemt ben je de baas over je eigen website. Je kan teksten, afbeeldingen of producten zelf aanpassen waar en wanneer je maar wilt. Wil je graag verbintenis met je klanten? Beheer je nieuwsletter gemakkelijk via een contactformulier en de bijgeleverde plugin. Kom je er even niet uit? Wij zorgen dat de meegeleverde instructie handleidingen en video's goed te begrijpen zijn zodat je de wijzigingen makkelijk en zonder gedoe kan uitvoeren.