Webshop (e-commerce)

/ month for 12 months

Vul alle velden in s.v.p
Vul minstens 1 kleur in.
Clear

Bij de website wordt een onderhoudsabonnement toegevoegd van €12,50 p/m

  • Hosting, updates, beveiliging en domeinnaam

SKU: N/A Category:

Responsive

Mobiel, tablet of desktop? Onze ontwerpers zorgen ervoor dat jouw website er perfect uitziet op ieder apparaat!

Customizable

Zodra jouw website is opgeleverd kun je zelf je website onderhouden. Het is zo ingericht dat je alles gemakkelijk kunt vinden. Na oplevering kun je dus zelf teksten en afbeeldingen aanpassen en toevoegen.

Helpdesk

Heb je een vraag of loop je vast bij het personaliseren van jouw website? De helpdesk neemt alle tijd om je van antwoorden te voorzien en is iedere dag bereikbaar tussen 09:00 – 20:00 uur.

Handleidingen

Heb je nog geen ervaring met WordPress? Geen probleem! De website wordt opgeleverd met een digitale handleiding, zodat je zelf gemakkelijk je website kunt onderhouden.

Onderhoud

Kies je voor een website van Kahuna, dan zorgen wij ervoor dat deze netjes wordt onderhouden. Dit houdt in dat we regelmatig back-ups zullen maken en dat de website altijd is voorzien van de laatste updates!

Snel geleverd

Wanneer de bestelling is geplaatst, zorgen wij dat de website binnen twee weken wordt opgeleverd. Hierdoor kan je binnen no-time je website openstellen voor de hele wereld! Wil je een website met spoed? Neem dan contact met ons op!

Welke functies heb ik nodig?

Heb ik een logo nodig?

Een logo zorgt ervoor dat de identiteit van het bedrijf of persoon herkenbaar wordt voor de bezoeker. Een logo is niet verplicht maar raden we wel aan. Beschik je niet over een logo? Tegen een kleine vergoeding zorgen onze specialisten voor een logo dat past bij jouw website.

Hoe kom ik aan afbeeldingen?

Natuurlijk kan je zelf afbeeldingen aanleveren. Zorg dan wel dat deze voldoen aan een hoge resolutie. Lukt dit niet? Tegen een kleine vergoeding selecteren wij de mooiste stock afbeeldingen die passen bij jouw website!

Een domeinnaam?

Een domeinnaam komt vaak overeen met je bedrijfsnaam of gerelateerd aan de service of producten van het bedrijf of de website. Je kan via deze link kijken of je domeinnaam nog beschikbaar is.

Hoe kom ik aan tekst?

Je kan zelf een tekst schrijven over je website over de service die je aanbiedt of de producten die je verkoopt. Kom je er zelf niet uit of heb je geen tijd? Wij nemen dit klusje graag van je over.

Welke kleuren kies ik?

Weet je al welke kleuren je wilt gebruiken of heb je al een bestaande huisstijl? Vul deze in het daarvoor bedoelde tekstveld in. Weet je nog niet welke kleuren je wilt gebruiken? Vul dan niks in en we zullen later contact met je opnemen om te overleggen.

En dan?

Als de website af is kan jij deze helemaal zelf beheren. Je kan afbeeldingen of teksten aanpassen of producten plaatsen. Wij zorgen ervoor dat jouw website live blijft en de nieuwste updates ontvangt.

Overal de baas over je website

Wanneer je een website bij Kahuna afneemt ben je de baas over je eigen website. Je kan teksten, afbeeldingen of producten zelf aanpassen waar en wanneer je maar wilt. Wil je graag verbintenis met je klanten? Beheer je nieuwsletter gemakkelijk via een contactformulier en de bijgeleverde plugin. Kom je er even niet uit? Wij zorgen dat de meegeleverde instructie handleidingen en video's goed te begrijpen zijn zodat je de wijzigingen makkelijk en zonder gedoe kan uitvoeren.