Bij Studio Kahuna kan jij je WordPress website laten maken. Waarom je kiest voor Studio Kahuna? Studio Kahuna levert moderne WordPress websites met een strak design. Deze WordPress websites zijn geoptimaliseerd voor Google. Dit houdt in dat de website voldoet aan de standaard SEO eisen zoals snelheid en het werken met juiste titels.

Wat is de levertijd?

Bij Studio Kahuna werken we met een stappenplan. Wanneer alle content aangeleverd is zorgen wij dat jouw WordPress website binnen 2 weken online staat. Je kan dan snel beginnen met ondernemen en bent in bezit van een website waar klanten graag op komen. Heb je speciale wensen dan kan dit overlegt worden en de levertijd afwijken.

Kan ik zelf wijzigingen toepassen?

Wanneer wij je WordPress websie opleveren ben je volledig de baas over de website. Via een handige drag en drop functie kan je makkel zelf wijzignen aan het design, teksten of afbeeldingen toe passen. Ook kan je makkelijk zelf plugins installeren op je WordPress website. Kom je ergens niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Krijg ik support?

Neem je een website bij ons dan is dit in combinatie met een abonnement van 12,50 per maand. In dit abonnement zorgen wij ervoor dat je in bezit bent van de nieuwste updates, back-ups, hosting, domeinnaam etc. Ook krijg je gratis support. Dit houdt in dat je ons altijd kan bereiken tijdens kantooruren om vragen te stellen over je WordPress website. Dit kan via de chat, mail of telefoon.

Bestel je WordPress website hier!